Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Ιατροδιαγνωστική Ε.Ι.Ε.  ιδρύθηκε το 2008 από τον Ιατρό Βιοπαθολόγο Αραμπατζή Δημήτρη. Στόχος του εργαστηρίου ήταν και είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με κέντρο τον άνθρωπο και πρωτίστως η άμεση επαφή του εξεταζόμενου με τον εργαστηριακό του γιατρό. Πιστεύουμε ότι η ερμηνεία των αποτελεσμάτων, η αιμοληψία, η λήψη σύντομου, ενίοτε και πλήρους, ιστορικού η συζήτηση του ασθενούς με τον εργαστηριακό του γιατρό αποτελούν ουσιαστικές ιατρικές πράξεις που λειτουργούν προς όφελος του εξεταζόμενου.

Το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με όλη την τεχνολογία αιχμής κατά τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα. Φέρει λογισμικό ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των αποτελεσμάτων. Οι αναλυτές του εργαστηρίου είναι όλοι τελευταίας γενιάς της Coulter και Roche και αποτελούν κορυφαίες επιλογές ενός σύγχρονου ιατρικού εργαστηρίου σε διεθνή κλίμακα.

Το εργαστήριο υπόκειται σε συνεχή αυστηρό εσωτερικό και εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο. Συμμετέχουμε σε πρόγραμμα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Urbino της Ιταλίας.

Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο με το διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιότητας  ΙSO 9001:2015.

Xρησιμοποιούνται μη τραυματικές σύριγγες αιμοληψίας ιαπωνικής προέλευσης.

Τηρείται ο κανονισμός GPDR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων με ειδικό λογισμικό, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αποστέλλονται από το εργαστήριο στον εξεταζόμενο, και στον θεράποντα ιατρό του ηλεκτρονικά από την οπτική ίνα του εργαστηρίου με email, εφόσον αυτό επιλέξει ο εξεταζόμενος.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Αποστείρωση Α.Ε. για τη διαρκή και ορθή διαχείριση των ιατρικών αποβλήτων του εργαστηρίου. Ανακυκλώνουμε επιπρόσθετα όλη τη γραφική ύλη, όπως χαρτί, μελανοδοχεία εκτυπωτών, κ.λ.π.

Από το 2008 έως σήμερα, έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριό μας χιλιάδες αιμοληψίες και μετρήσεις με υψηλότατα ποσοστά ακρίβειας και επαναληψιμότητας. Αυτό αποδεικνύεται και από τα υψηλότατα ποσοστά που πετυχαίνουμε, ως εργαστήριο, πέρα από τον συνεχή εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο, και στον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο, στα πλαίσια του ISO 9001-2015.

Τα παραπάνω διασφαλίζονται και επιτυγχάνονται από την συνεχή παρουσία και τους αυστηρότατους ελέγχους των αποτελεσμάτων από τον υπεύθυνο εργαστηριακό ιατρό,κ.Αραμπατζή Δημήτριο.

Από το 2008, χιλιάδες εξεταζόμενοι μάς εμπιστεύονται για αναλύσεις, από τον απλό έλεγχο ρουτίνας, ως τις ιδιαίτερα εξεζητημένες. Πλέον έχουμε περάσει τα 15 έτη λειτουργίας και το εργαστήριο με τεράστια πλέον εμπειρία μπορεί να διαχειρίζεται με απόλυτη αξιοπιστία μεγάλο φόρτο εξειδικευμένων εξετάσεων την ημέρα και να δίνει τα περισσότερα αποτελέσματα αυθημερόν. Ο υπεύθυνος ιατρός του εργαστηρίου έχει περάσει τα 20 χρόνια εμπειρογνωσίας σε διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα, Σουηδία και ΗΠΑ. Το μεγάλο όμως στοίχημα ήταν και είναι η θεμελίωση και η διαρκής βελτιστοποίηση ενός ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου με εξατομικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας υψηλότατης ακρίβειας και επαναληψιμότητας

Ουρές τόσο για την αιμοληψία, όσο και για την παραλαβή των αποτελεσμάτων δεν υφίστανται. Αιμοληψίες κατ’οίκον γίνονται, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εργαστήριο.

Το κλίμα στο εργαστήριό μας είναι φιλικό και ευχάριστο, το ωράριο ευέλικτο, -καθημερινά πρωί και απόγευμα- και το παραϊατρικό προσωπικό είναι αρτιότατα εκπαιδευμένο και έμπειρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 90 & ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CIVITAS est.
4oς όροφος πάνω από τον ΟΑΕΔ

2310943600  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χάρτης - Φόρμα Επικοινωνίας